Creațiile Danei Rogoz și ale Lisei & Co. la Designers Boutique în București

Dana Rogoz afis

În perioada 15 aprilie-12 mai, pop-ul store-ul Designers Boutique din București Mall-Vitan va găzdui colecția de haine și accesorii Moon a Danei Rogoz și colecția de bijuterii a Lisei & Co.

București Mall-Vitan a lansat în 2018 pop-up store-ul Designers Boutique, proiect unic în România, care are ca scop susținerea designului românesc, punându-le la dispoziție un spațiu de expunere și vânzare a creațiilor. La un an de la deschidere, mai mult de 15 designeri au reușit să își facă și mai cunoscute colecțiile în rândul pasionaților de modă și design autohton.

Dana Rogoz e următorul designer care își va expune creațiile timp de patru săptămâni la Designers Boutique. Dana a lansat brandul „Moon” în 2013. Inițial, a creat celebrul plic cu fețe detașabile, ca mai apoi, pe site-ul ei să fie disponibile și tricouri, hanorace și chiar propriul parfum. Moon a fost gândit pentru fetele curajoase, cool, trendy, a căror personalitate poate fi diferită în fiecare zi. Azi pot fi retrase, timide, melancolice, iar mâine, îndrăznețe, pasionale și strălucitoare.

Odată cu prezența în Designers Boutique, Dana va lansa în premieră și trei genți Moon cu fețe detașabile, ediție limitată. Astfel, pe lângă modelele clasice, în negru, nude, roșu, alb, argintiu, vor exista plicuri dintr-o piele cu print floral, geometric și altele. Întrebată despre piesa bestseller absolut din colecția ei, Dana a răspuns că aceasta a fost fața detașabilă cu înghețate, cea mai iubită piesă în rândul clientelor sale.

În cadrul pop-up store-ului, vor mai fi disponibile timp de o lună și tricourile moon clasice, dar și cele organice, parfumul Moon și produsele de bază Moon. Piesele din colecția Danei Rogoz vor fi completate de bijuteriile brandului Lisa & Co, un alt brand de design românesc găzduit de Designers Boutique.