CRBL face echipă cu cel mai puternic brand de Kendama din lume

0
54

În primele 6 luni ale anului 2017, românii au cumpărat peste 200.000 de jucării Kendama originale de la producători de top. Cel mai activ promoter al jucăriei japoneze în România, CRBL, a devenit în această vară ambasador al brandului Kendama USA, cel mai puternic producător de Kendama originale din lume.

În noua calitate de ambasador, CRBL va continua să promoveze la nivel național Kendama în rândul tinerilor și va prezenta la scară largă beneficiile utilizării de produse originale Kendama USA.

Datele Google confirmă tendința în creștere a interesului pentru jucăria de lemn japoneză folosită pentru jonglerii, arătând peste 2 milioane de căutări pe România pentru aceasta doar în prima jumătate a lui 2017.

Interesul este în creștere continuă iar cei 3 tineri care au fondat afacerea online Giftology, magazinul online de cadouri care este distribuitorul exclusiv al Kendama USA în România, culeg din plin roadele acestui trend în materie de jucării.

Kendama – jucăria japoneză care a luat copiii din România din fața calculatorului și telefonului mobil

Echipa Giftology a adus pentru prima dată Kendama în România în noiembrie 2015 si primele rezultate au fost pozitive așa că au continuat să acorde atenție acestei jucării, extinzand in mod constant gama de modele si organizand evenimente de promovare impreuna cu CRBL.

Încet-încet, la nivel național s-au înființat cluburi ale pasionaților de Kendama în diverse localități, iar aceste cluburi au început să organizeze competiții și concursuri locale și naționale. Părinții au început și ei să își încurajeze copiii să folosească jucăria în detrimentul calculatorului sau telefonului mobil și tabletei.

Succesul Kendama este cu siguranță susținut de multiplele concursuri ce se organizează în toată țara, de apariția influencerilor cu jucăria după gât, de dorința părinților de a-și scoate copiii din zona tabletelor și calculatoarelor și de socializarea produsă de acest joc”, spune Iulia Soare, Co-Fondator Giftology.

Peste 200.000 de Kendama originale vândute în prima jumătate a anului 2017 în România

Momentul în care și-au dat seama că pariul Kendama a fost câștigător a fost Crăciunul 2016, când primeau telefoane în continuu încă de la 7 dimineața și până la 11 noaptea de la părinți ai căror copii adăugaseră jucăria de lemn pentru jonglerii pe lista cadourilor de Crăciun.

Doar în lunile noiembrie și decembrie ale lui 2016, s-au făcut peste 400.000 de căutări pe Google după cuvântul ”kendama”. Creșterea nu s-a oprit nici în 2017, volumul de căutări pe Google depășind 2 milioane de căutări în prima jumătate a anului, iar cifrele de vânzări trecând de 200.000 de Kendama originale de la producători de top vândute în România.

CRBL, ambasadorul în România al Kendama USA, cel mai mare producător de Kendama din lume

Popularitatea jucăriei japoneze a dus și la creșterea continuă a numărului de jucării contrafăcute pe piață, jucării care nu asigură o execuție corectă a trucurilor și care împiedică participarea în competiție. ”Problema fake-urilor este una importantă pentru copiii care vor să participe în concursuri de Kendama.

Toate Kendamele originale sunt omologate de concurs și respectă dimensiunile standard de joc. In acelasi timp, calitatea acestora ofera utilizatorilor o durabilitate superioara siposibilitatea de a efectua cele mai dificile scheme.

Din acest motiv, am semnat cu CRBL un contract de promovare al produselor Kendama USA si am demarat impreuna cu el o campanie de informare a avantajelor oferite de folosirea Kendamelor originale””, spune Cristian Soare, Co-Fondator și Marketing Manager Giftology.ro.

CRBL este una dintre personalitățile publice care s-a implicat deosebit de mult în popularizarea Kendama în România, el însuși având acasă o colecție de peste 500 de modele diferite si avand ca obiectiv deschiderea unei expozitii cand va ajunge la 1000 de Kendama.

Începând cu luna iunie 2017, CRBL a devenit ambasadorul celui mai mare producător din lume de Kendama originale și omologate, Kendama USA, ale cărui jucării sunt distribuite exclusiv în România de echipa Giftology.

Mă simt onorat de această colaborare. Sunt bucuros și mândru în același timp că am reușit să fac o întreagă generație să lase tabletele și gaming-ul pentru o jucărie din lemn. căreia îmi place mie să-i spun “Jucăria cu care nu te joci”.

Eu am pus mâna pe o Kendama prima dată acum 8 ani și de atunci am devenit un jucător și un colecționar. Kendama USA este, din punctul meu de vedere, cel mai tare brand de Kendama din lume, pentru diversitatea de modele pentru toate gusturile și buzunarele, dar și pentru faptul că a păstrat forma clasică de Kendama.

Am reușit să susțin comunitatea și să o duc la nivelul următor, fapt pentru care România este astăzi cea mai mare comunitate de Kendama din Europa.

Activitatea mea nu se oprește aici. După tabăra Kendama, dupa aplicația King Dama, după foarte multe evenimente de Kendama în toată țara acum suntem în turneu: Turneul Național Kendama în urma căruia o să aflăm care este cel mai bun jucător de kendama din România în 2017. Mai sunt multe de făcutm iar acum o să îmi fie mai ușor pentru că am familia alături – Kendama USA”.

Cum a pornit afacerea e-commerce Giftology

Magazinul online Giftology a fost fondat în 2014 ca o afacere de familie de către Iulia, Cristi și Victor Soare. Fiecare dintre cei 3 fondatori a adus abilitățile sale unice în afacere – Cristi este omul cifrelor, Victor este specialistul IT, iar Iulia este omul de marketing.

Afacerea Giftology a fost inițial gândită ca magazin online specializat pe cadouri inteligente și originale, dar s-a dezvoltat treptat și într-un business de distribuție, iar creșterea accelerată a început odată cu identificareași promovarea la momentul potrivit a unui produs ce avea să devină un adevărat succes pe piața din România: Kendama, jucăria japoneză de îndemânare.

FBAAFD5F-986B-4C89-AA81-C341AD227F9D[18]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.