Crăciunul Feliciei – periplul prin viața personală și profesională a sopranei

0
16
Crăciunul Feliciei la Opera Comica pentru copii

Soprana Felicia Filip, soliștii, orchestra și baletul Operei Comice pentru Copii cu participarea actorului Mihai Bisericanu și a copiilor din corurile Cantus Mundi într-un spectacol de excepție. Opera Comică pentru Copii vă invită pe 19, 20 și 21 decembrie, la un spectacol de Gală ,,Crăciunul Feliciei”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu. La fiecare final de an, soprana Felicia Filip are bucuria de a oferi publicului o poveste de Crăciun, iar în acest an povestea va fi inspirată chiar din viața și cariera ei. Publicul obișnuit cu prezența scenică inconfundabilă a artistei are ocazia să descopere elevul conștiincios, dascălul integru, soția pusă pe șotii sau managerul inspirat care este Felicia Filip. Periplul prin viața personală și profesională a artistei este în asemenea mod gândit astfel încât și copiii și părinții lor să se bucure de povestea, muzica și dansul de pe scenă.

Un spectacol pentru întreaga familie, ,,Sunetul Muzicii”

Cum ar fi putut Opera Comică pentru Copii să încheie anul, dacă nu cu ,,Sunetul Muzicii”, musicalul semnat de Răzvan Mazilu, care va bucura publicul cu patru reprezentații: 28 și 29 decembrie, la orele 11:00 și 17:00. De obicei, în prag de sărbătoare familiile se reunesc, iar Opera Comică pentru Copii vă invită la ,,Sunetul Muzicii”, pentru o experiență care trebuie trăită în familie. Un spectacol despre unitatea și frumusețea familiei!

La Târgul ,,Poveste de Crăciun” copiii simt cu adevărat magia sărbătorilor de iarnă

Crăciunul aproape bate la ușă, dar cine a trecut pragul Târgului organizat de Opera Comică pentru Copii s-a simțit, cu siguranță, cu un pas mai aproape de spiritul magic al sărbătorilor. Atelierele Spiridușilor, Caruselul Jucăriilor, Tărâmul Oamenilor de Zăpadă, Derdelușul sau Pationoarul OCC sunt doar câteva dintre activitățile pe care le puteți descoperi la Târgului ,,Poveste de Crăciun”. Dintr-un asemenea spațiu dedicat copiilor, nu poate să lipsească Moș Crăciun, care vă așteaptă în salonul lui, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 13:00 – 16:00 și 18:00 – 21:00. Opera Comică pentru Copii vă invită să trăiți Povestea Crăciunului pe Calea Giulești 16, la Târgul ,,Poveste de Crăciun”, care va fi deschis la fiecare sfârșit de săptămână până pe 12 ianuarie, vinerea între orele 17.00 – 21.00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 și 21.00. Intrarea este liberă, însă accesul la unele activități se face pe baza tichetelor PDC.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.