Coșurile cadou pot deveni un succes în mâinile potrivite

Coșurile cadou pot deveni un succes în mâinile potrivite

Există un mod mai bun de a-ți arăta recunoștința decât prin coșurile cadou? Companiile mari și corporațiile ți-ar putea răspunde că nu. În fond, achiziționarea unor pachete împachetate frumos, care conțin produse alimentare și băuturi, nu pare a fi o problemă pentru șefii înstăriți.

Dar la cine preferă să apeleze aceștia pentru a-și arăta recunoștiința față de partenerii de afaceri? În România, cel mai cunoscut nume în domeniu este gourmetgift.ro.

Cum a apărut Gourmet Gift?

Coșurile cadou pot deveni un succes în mâinile potrivite
Floriana Tiron, director general gourmetgift.ro

Cea mai cunoscută marcă în domeniul vânzării coșurilor cadou s-a născut la inițiativa directorului său general, Floriana Tiron. Aceasta a înființat compania în 2010,  perioadă în care lucra, ca studentă, într-o multinațională.

Motivul care a împins-o să se îndrepte spre amenajarea de pachete a fost puținul timp pe care îl avea pentru procurarea unor cadouri pentru părinți, dar și o pasiune pentru design care data de când era copil.

Afacerea cu coșurile cadou s-a dezvoltat treptat, datorită interesului acordat de multiple categorii sociale, dar și a capacității ridicate de producție ale tinerei sale echipe. Directorul afirma, în urmă cu doi ani, că primii ani de existență ai companiei au fost marcați chiar și de o mie de livrări pe zi.

În 2012, la doi ani de la lansare, site-ul inregistra deja 65.000 de cumpărători.

În anul 2015, gourmetgift.ro deținea un portofoliu de aproximativ 1000 de nume corporative și 100.000 de clienți individuali.

Pentru cine sunt disponibile produsele?

Reprezentanta liderului de vânzări în domeniul cadourilor de la birou susținea, în 2014, că aveau conexiuni cu peste o mie de clienți din domeniul afacerilor și corporativ. Aceasta mai afirma că, gourmetgift.ro este deschis și zonei de retail, disponibilă tuturor.

Tiron îi încuraja pe cei interesați să cumpere și în extrasezon, adică nu numai de Crăciun și Paște.

Ce oferă pachetele de pe site?

Coșurile cadou de Crăciun sunt disponibile în numeroase variante. Unele cuprind numai băuturi alcoolice, precum vinuri și spumante. Altele vin în combinația alcoolice-dulce sau doar cu dulciuri.

Catalogul de Paște a conținut și el aceleași tipuri de alimente, dar include și o variantă cu brânzeturi.

Coșurile pentru corporatiști pot veni în forme speciale pentru evenimente, dar, în general, au oferte similare cu cele de sărbători.

Coșurile cadou de pe 1 și 8 martie sunt destinate, bineînțeles, femeilor. Ele pot avea în componență și flori, produse de înfrumusețare sau cărți.

Pachetele cu produse tradiționale pot fi și ele regăsite pe site. Acestea cuprind adesea băuturi precum vin și țuică, dar pot avea și zacuscă sau vase decorate cu motive tradiționale.

surse foto: botosaninecenzurat.ro, linkedin.com, gourmetgift.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here