Costume proaste de Halloween (și de ce nu ar trebui să le porți)

  0
  773
  costume proaste de Halloween

  Ah, Halloween. Acea zi din an în care nimeni nu te judecă pentru că arăți hidos. Acele 24 de ore perfecte pentru un maraton cu filme înspăimântătoare. Acea parte din an în care este perfect dacă ai altă înfățișare. Și totuși…asta nu înseamnă că, brusc, totul devine acceptabil. Mai există standarde. Așa că, dacă nu vrei să te faci de râs la vreo petrecere tematică la care visezi să mergi, ar trebui să vezi sinonimele pentru costume proaste de Halloween.

  Sigur, nu există o listă universală pentru tot ceea ce înseamnă jenant pe 31 octombrie. Dar există exemple care se repetă în legătură cu ce ți-ar putea aduce rușinea în acea zi. Iar pe acestea – precum și pe motivele pentru care nu ar trebui să le afișezi în public – le vom explora în acest articol.

  • Costumul Hashtag

  costume proaste de HalloweenVrei să spui că ești mândru de obsesia ta pentru rețele sociale? Atunci îmbracă-te așa. Nu contează dacă alegi să îți personalizezi înfățișarea sau decizi să comanzi costumul direct de pe Amazon. Tot ridicol o să arăți.

  • Costum de fidget spinner

  costume proaste de HalloweenCredeai că jucăria care era la modă acum câteva luni a dispărut definitiv? Te-ai înșelat. Dacă vrei să fii băgat în seamă doar pentru câteva secunde și apoi ignorat în restul timpului…mergi pe mâna unui fidget spinner.

  • Costumele sexy (în general)

  costume proaste de HalloweenNu există numai un costum sexy de Halloween. Există o mulțime. De la polițist până la personaje de benzi desenate, nu va trece niciun an în care să nu dai de îmbrăcăminte care mizează mai mult pe sex-appeal decât pe realism.

  costume proaste de HalloweenDe ce ar fi asta un lucru rău? Din cauza frecvenței cu care poți să le întâlnești. Sau datorită situațiilor în care te duci la o petrecere și ai parte de oameni libidinoși în jurul tău. Sau pentru că unele dintre ele sunt făcute din latex, un material care se strânge pe corp și care poate declanșa alergii.

  • Costumul anti-Ebola

  Acum câțiva ani, panica iscată de posibilitatea declanșării unei epidemii de Ebola pe continentul nord-american a trezit umorul negru, dar și dorința de a obține profit a unora.

  Vrei un exemplu? În 2014, site-ul american brandsonsale.com a pus în vânzare un presupus costum anti-Ebola. Acesta era descris ca fiind perfect în cazul înrăutățirii situației și ca o oportunitate de a deveni „viral”.

  costume proaste de HalloweenBineînțeles, totul era fals. Îmbrăcămintea nu era asemănătoare cu ceea ce purtau cei care se ocupau cu tratarea de astfel de cazuri. Ea părea, mai degrabă, o re-etichetare a unui costum inspirat de serialul Breaking Bad.

  Totuși, dacă dorești în continuare să dai impresia că ții neapărat să te ferești de o eventuală epidemie….ia mai bine în considerare un costum de medic.

  • Costum de terorist

  costume proaste de HalloweenNu te deranjează să abordezi terorismul la o petrecere de Halloween? Atunci îmbracă-te într-un atacator sau într-un lider terorist. Vei fi luat peste picior pentru mult timp.

  • Costum de nazist/de Hitler

  costume proaste de HalloweenA picat Al Doilea Război Mondial ca temă la petrecerea la care doreai să mergi? Ai o obsesie pentru acea perioadă din istoria Germaniei? Poartă un costum de nazist sau îmbracă-te ca Hitler. Sigur o să ai parte de mulți dușmani după aceea.

  • Costumul Anne Frank

  Când vine vorba de costume proaste de Halloween, există și reversul ofensator al medaliei. Chiar dacă ai apreciat Jurnalul Annei Frank, nu ar fi bine să te înfățișezi așa. Ai da mesajul că ai lua în derâdere victimele Holocaustului și suferințele aduse de Al Doilea Război Mondial.

  Desigur, costume proaste de Halloween se găsesc cu mulțimile. Exemplele nu se opresc doar la cele menționate în acest articol, nici la altele cu tematici similare….așa că vă las și pe voi să mai spuneți ce deghizări penibile, jenante sau oribile mai știți.

  surse info: amazon.com, vice.com, adevarul.ro, nme.com

  surse foto: urbanmatter.com, amazon.com, creators.vice.com, kmart.com, brandsonsale.com, telegraph.co.uk

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.