Copii răi se întoarce în TVR în cadrul Stagiunii de vară – Teatru în TVR

0
47

Copii răi, de Mihaela Michailov, producție a Teatrului Arte dell’Anima, vă așteaptă în data de 7 iulie, de la orele 20:30 la Teatru în TVR – stagiunea de vară, din Calea Dorobanți, nr. 191, intrarea pe la Troiță.

Actorii Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru și Alin Potop, sub îndrumarea atentă a talentatei regizoare Geanina Hergheligiu, dau naștere unui spectacol în care lumea pe care o cunoaștem cu toții este afișată crud, dar totodată în concordanță cu realitatea. Inspirată dintr-un caz real, lumea pe care aceștia o creionează atât de sincer și curajos la fiecare spectacol, prezintă generația actuală, tineri învățați doar să reproducă comportamentul adulților din jurul lor. Introduce teme de actualitate: relația abuzivă profesor-elev, sistemul educațional deficitar, problema părinților neatenți la nevoile copiilor lor, perpetuarea inconștientă a „pedepsei” ca metodă de educare, dar și timiditatea ce te înlătură din sistem, un sistem în care cei puternici înving și sunt recunoscuți pentru „succesul” lor.

Un spectacol ce redă o lume crudă, dar adevărată, o producție ce trezește în orice spectator conștiința, dar și sentimente de înțelegere, responsabilizare și compasiune.

Pentru mai multe detalii și informații vizitați site-ul nostru www.artedellanima.ro, pagina noastră de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima.

Distribuție: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru, Alin Potop

Regie: Geanina Hergheligiu

Scenografie: Ruxandra Manolovici

Light & Sound design: Alexandru Bibere
Mișcare scenică: Alina Iacov Lazăr

Locație: Calea Dorobanților 191, Intrarea Dorobanți (Troiță)

Preț bilet: 22 de lei întreg, 15 lei redus (elevi, studenți, pensionari)

 

Rezervări pe Pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima, la telefon 0733 060 033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

 

Biletele se pot achiziționa de la casa de Bilete a TVR cu o oră înainte de începerea spectacolului.


 Teatrul Arte dell’Anima – Din suflet pentru Artă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.