ONDA este cea mai nouă platformă de prezentare a muzicii urbane care se ține departe de clișee. Prezentată ca o alternativă viabilă la clubbing-ul mainstream, ONDA își propune să atragă atenția asupra noii direcții a culturii urbane, propunând o nouă modalitate de explorare a acesteia.

Martor al ascensiunii unor nume reprezentative pentru acest gen de muzică, dar și cunoscător al legendelor hip-hop, funk și jazz, ONDA are o dimensiune multi și interculturală, demonstrată de diversitatea showcase-urilor pregătite pentru scena bucureșteană.

Cookin’ Soul

Originar din Valencia, Spania, duo-ul Cookin’ Soul – Big Size & Zock – este recomandat de producțiile ce-i poartă amprenta, lucrări care s-au bucurat de un real succes din Harlem până în Compton.

Producțiile Cookin’ Soul se regăsesc pe albumele unor artiști reprezentativi ai hip-hop-ului: Kool G Rap, Redman, Bun B, Jadakiss, The Game, Swizz Beatz, Nicky Minaj, Mac Miller, Curren$y, Pusha T sau Dom Kennedy. În ultimii ani, Big Size și Zock au devenit cunoscuți la nivel global și datorită numărului mare de mixtape-uri, remixuri și mashup-uri, despre care se spune uneori că sunt „mai bune ca originalul” – lucru demonstrat de cele peste 3.000.000 de download-uri.

Pentru 16 mai, spaniolii au pregătit un set care îmbină perfect o multitudine de stiluri: soul & funk, reggae, hip-hop, 90s și nelipsitele remixuri semnate Cookin’ Soul.

www.cookinsoul.com

https://www.facebook.com/CookinSoulOfficial

https://soundcloud.com/cookinsoul

https://instagram.com/cookinsoulofficial

https://twitter.com/cookinsoul

LINEUP:

  • Cookin’ Soul
  • Deeproots
  • Scoromide

INTRAREA LIBERA

INFORMATII:

  • Sâmbătă 16 Mai 2015
  • Ora 21:00
  • Muzeul Național de Artă Contemporană

Casa Poporului – Aripa E4

Intrarea din Calea 13 Septembrie

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1428378324123674/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here