joi, mai 19, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleTineri de succesConferința Națională a Studenților - ediția a II-a - Ziua Internațională a...

Conferința Națională a Studenților – ediția a II-a – Ziua Internațională a Studenților Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu”

Ziua Internațională a Studenților Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu”, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 și Universitatea Titu Maiorescu, organizează Conferința Națională a Studenților – ediția a II-a, pe data de 20 noiembrie, ora 19:00, în Aula Magna a Universității Titu Maiorescu.

Evenimentul celebrează Ziua Internațională a Studenților și are scopul de a reuni reprezentanții studenților cu conducerile universităților și totodată cu reprezentanții autorităților publice de resort.

În cadrul evenimentului, Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu” va lansa oportunități de finanțare a proiectelor pentru organizațiile studențești și de internship în cadrul centrului cultural și a instituțiilor partenere.

La eveniment sunt invitați să participe Primarul Sectorului 4, domnul Daniel Băluță, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, domnul Gabriel Petrea, Ministrul Educației, domnul Liviu Pop, Ministrul Tineretului și Sportului, domnul Marius Dunca, HR Manager Comdata — doamna Oana Ruxandra Olteanu, directorul Casei de Cultură a Studenților din București, domnul Doru Iamandi, președintele UNSR, domnul Radu Antohi, președintele USR, domnul Alin Grigore, președintele ANOSR, domnul Marius Deaconu, dar și conducerile universităților din București.

Seara va fi încheiată cu un moment artistic susținut de Florin Chilian și formația Țapinarii.

Emilia Pirscoveanu
” Un om care dobândeşte capacitatea de a intra în deplină posesie a propriei sale minţi poate să ia posesia oricărui alt lucru, pe care este îndreptăţit să-l posede”. Dale Carnegie
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular