Conectează-te la reţeaua Dream Big!

0
391

Anul acesta, Dream Big poposește cu cea de a cincea ediție, un proiect care te învață cum să te dezvolți în direcția visului tău. Prin acest proiect ne propunem să îți oferim un imbold, pentru că noi credem în puterea ta de a visa, de a încerca să ajungi la stele și mai ales în curajul tău să îți depășești limitele. Nu e un secret că oamenii de succes se formează prin puterea exemplului. Tocmai de aceea, ne-am asigurat că vei învăța de la cei care și-au transformat deja visul într-o carieră și care te pot ajuta să faci același lucru.

Dream Big se ghidează după deviza „Dream. Connect. Upgrade”!

11016083_703096473140098_9037463030245400385_n

Pasul 1. Dream

Ai în minte planul unui vis îndrăzneț pe care vrei să îl transformi într-o carieră pe viitor? Atunci ești pe drumul cel bun. Trebuie numai să găsești motivația și mindset-ul care să te ajute să îl concretizezi într-un business. Aici intervine proiectul Dream Big.

Pasul 2. Connect

E momentul să te conectezi la visul tău. Setează-ți obiectivele pe care ți le dorești. Analizează-le prin tehnica Disney. Învață să îți gestionezi timpul cu ajutorul trainingului pe time management și dezvoltă-te în direcția visului tău prin intermediul trainingurilor și al workshopurilor.

Pasul 3. Upgrade

Acum că ai acces la niște cunoștințe de tip „hard skills”, e momentul pentru întâlniri de coaching one-to-one, motivaționale și educative, cu unul dintre cei 14 oameni care te pot ghida în direcția visului tău prin prisma experienței lor sau pentru coaching de grup, care constau în sesiuni de dezvoltare personală.

Fie că ești student la ASE, SNSPA sau Universitatea București, dacă ești dornic de învățare, deschis, motivat să îți  transformi visul în realitate, responsabil și adaptabil în orice situație, poți să iți transformi visul într-o viitoare profesie. Dream Big este proiectul care te va învăța cum să folosești toate aceste calități în beneficiul visului tău.

Cum îți dai seama dacă vrei să faci parte din proiectul Dream Big? Foarte simplu. Dacă ai curajul să te autodepășești, îți plac provocările și ai în minte un plan despre cum să îți transformi visul într-o carieră, ești candidatul perfect.

Te așteptăm să vii plin de entuziasm, să ne arăți ce înseamnă să faci lucrurile cu pasiune și să vrei să te dezvolți personal, astfel încât să îți ghidezi visul îndrăzneț în drumul spre succes, cu ajutorul obiectivelor clar stabilite în urma proiectului.

Înscrie-te în proiect pe www.dreambig.aser.ro până pe 27 februarie  la 23:59 și vizitează pagina de Facebook www.facebook.com/dreambigaser! Nu uita: Dream. Connect. Upgrade!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.