sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipConcursul internațional de robotică ROBOCHALLENGE 2015 ediția a VIII-a

Concursul internațional de robotică ROBOCHALLENGE 2015 ediția a VIII-a

În perioada 31 Octombrie – 01 Noiembrie, Liga Studenților Electroniști și ETTI Robochallenge, în parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universitătii Politehnica București, organizează a VIII-a ediție a Concursului Internațional de Robotică, Robochallenge 2015, adresat tinerilor pasionați de robotică, eveniment ce va avea loc în cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (București).

Cu o tradiție de peste 7 ani, Robochallenge a devenit cea mai mare competiție de robotică din România, adunând ediție cu ediție, peste 200 de concurenți, totalizând un număr de peste 700 de roboți, din diverse colțuri ale lumii. Printre participanții deja înscriși la această ediție se numără și echipe din Mexic, Turcia sau Brazilia.

65603_642768942416522_127334424_n

Așa cum ne-a obișnuit, și în acest an Robochallege aduce în prim plan și câteva surprize. Competiția va consta într-un număr de 10 probe, printre care și probe noi precum Air Race sau Robot Humanoid, orice pasionat putând alege ceea ce i se potrivește cel mai bine.  Începând cu această ediție, Concursul Internațional de Robotică Robochallenge este onorat să anunțe un parteneriat cu Fujisoft Incorporated. Premiile oferite constau în 3 invitații pentru câștigatorii probei Mega Sumo în Tokio, Japonia, timp de 7 zile în vederea participării la concursul internațional All Japan Robot-Sumo Tournament.

Deoarece Robochallenge este un proiect în curs de dezvoltare, un real sprijin îl reprezintă partenerii concursului: Gold – TME, HP, JSumo, Microchip, Silver – Brainspotting, IBM, TV Giurgiu, Bronze – Cisco, Teatrul Evreiesc, Infineon, Atelier 13, alături de susținători –  UNSR, Redbull. De asemenea, printre cei care asigură vizibilitatea concursului în presă și în mediul online se numără Jurnalul de Afaceri, Știință&Tehnică, ITChannel, Agora, România Pozitivă, revoBlog, IQool, Cariere Online, TV City, bucuresteni.ro, studenții.ro ziare.com, inOras.ro sau vinsieu.ro

1234369_987087997984613_5176710515330551720_n

Înscrierile pentru competiția în care distracția se îmbină cu știința sunt deschise atât studenților și elevilor, cât și oricăror pasionați de robotică până pe 15 octombrie 2015. Poți participa singur, dar și în echipă, iar regulamentul și mai multe detalii pentru înscriere poți găsi pe www.robochallenge.ro. Pune-ți imaginația la contribuție, înscrie-te în competiție, construiește-ți robotul și alătură-te celui mai mare concurs de robotică din România!

Alătură-te celui mai mare concurs de robotică din România!

#Robochallenge2015

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular