sâmbătă, octombrie 16, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSConcertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra programat pentru seara de 7 septembrie...

Concertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra programat pentru seara de 7 septembrie la Festivalul Enescu 2017 va începe cu aproximativ 30 de minute întârziere

Concertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Manfred Honeck programat pentru ora 19.30, la Sala Mare a Palatului, în cadrul Festivalului Enescu 2017 va începe cu aproximativ 30 de minute întârziere, din motive independente de organizatori.

Celebra orchestra americană Pittsburgh Symphony Orchestra a fost nevoită să înlocuiască un avion din cauza unor probleme tehnice și va ateriza cu o scurtă întârziere la București.

Prezentă în premieră în cadrul ediției 2017 a Festivalului Internațional George Enescu, Pittsburgh Symphony Orchestra este una dintre cele mai bine cotate orchestre americane ale momentului. La pupitrul său se va afla dirijorul austriac Manfred Honeck, în programul serii fiind lucrări de Dvořák, Mahler și Ceaikovski. Solis teste cunoscutul baritone Matthias Goerne.

Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular