CONCERTE VARĂ 2019. Care sunt cele mai așteptate concerte din România în acest sezon

0
40

CONCERTE VARĂ 2019. Vara aceasta nu ducem lipsă de concerte în România, ba chiar avem șansa să-i ascultăm live pe cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Vezi mai jos despre cine e vorba.

LP – 24 iunie

LP, vedeta rock arhetipală cu un stil inconfundabil, care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul“Lost On You“, va reveni pentru a treia oară în București, pe 24 iunie, la Arenele Romane, cu un turneu ce promovează cel de-al cincilea album al său, Heart to Mouth.

În deschiderea concertului, publicul o va putea asculta pe Delia Rus, una dintre cele mai sincere apariții în perisajul muzical recent.

Ed Sheeran – 3 iulie

Ed Sheeran va susține primul său concert în România, pe data de 3 iulie 2019, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului „Divide”. Evenimentul va avea loc pe Arena Națională.

James Michael Bay şi Zara Maria Larsson sunt cei doi artişi care vor cânta în deschiderea concertului Ed Sheeran.

Turneul lui Ed Sheeran are loc în perioada mai-august 2019 şi se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi Marea Britanie.

Florence and The Machine – 19 iulie

Trupa vine pentru prima dată în țara noastră pentru a cânta în cadrul festivalului Electric Castle, care va avea loc la castelul Bánffy din comuna Bonțida, județul Cluj. Florence and The Machine vor veni în cea de-a treia seară din cadrul festivalului, mai exact pe 19 iulie. Pentru a putea participa e necesar bilet, fie pentru întreg festivalul, fie numai pentru ziua respectivă.

Bon Jovi – 21 iulie

Concertul Bon Jovi va avea loc pe 21 iulie, în Piața Constituției din București. Face parte din turneul This House is not For Sale, care este și numele celui mai recent album al formației.

Trupa a mai venit în România și în 2011, când a avut un concert tot în Piața Constituției.

Metallica – 14 august

Metallica vine în România pentru a patra oară pe 14 august, într-un concert ce va avea loc la Arena Națională.

Concertul Metallica a devenit Sold-Out la o zi după punerea în vânzare generală, biletele pornind de la 235 lei până la 9950 lei.

Trupele Ghost și Bokassa vor cânta în deschiderea concertului Metallica.