Watain-afiș

Watain, una dintre cele mai controversate formații de black metal, se reîntoarce în Romania pe 8 mai în Club Quantic în cadrul turneului european „Eastern Eclipse”. Veți avea parte de un show raw de black-metal pur, fara pyro așa că pregatiti-vă de un moshpit de zile mari. În deschidere vor canta Kistvaen.

La 3 bilete cumparate aveți discount 15%. La minim 4 bilete cumparate aveți discount 25%. La minim 8 bilete cumparate aveți discount 30%.
Cu peste doua decenii de activitate, Watain a generat multe controverse de-a lungul timpului, fiind una dintre putinele formatii care au declarat ca ideologia si muzica lor se bazeaza pe asa numitul curent teist al satanismului, curent care îl considera pe Satan o divinitate ce trebuie venerată.
Erik Danielsson, cel care a pus bazele trupei a declarat ca Watain a aparut pentru ca de pe scena muzicala lipseau formatiile de black metal care chiar trăiau în spiritul ideologiei black metal.

Influențați de formatii precum Bathory, Mayhem sau Mercyfull Fate, Watain a a ajuns un nume important al scenei black metal iar acum au devenit la randul lor artiști care influențează noul val de trupe ce abordeaza acest gen.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

– presale: 89 lei
– la intrare: 100 lei

Se pun in vanzare doar 700 de bilete.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
Un eveniment BestMusic Live Concerts