Concert tribut Pink Floyd cu Speak Floyd în Hard Rock Cafe

0
49
Speak Floyd 17 mai 2019

Vineri, 17 mai, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22:30, va avea loc un show extraordinar de sunet și lumini cu SPEAK FLOYD, trupa românească tribut Pink Floyd! La patru bilete fără loc cumparate, unul este gratuit! Pune patru bilete în coș și plătești doar trei!

Speak Floyd reușesc să recreeze atmosfera psihedelică și să amintească publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzică ci și prin versurile filosofice. Membrii trupei: DUDU ISABEL – vocals, SANDY DEAC – keyboards, vocals, acoustic & electric guitars, KOVACS „Kovi” LASZLO – electric &  acoustic guitars, RĂZVAN ROTIS – drums & percussion, TUDOR POP – bass, EDI RAITA – keyboards, vocals, GENȚIANA – lead & backing vocals, LAZĂR RUDY – saxophone, se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar și celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență și care din pasiune pentru muzica formației Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apar pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucura cât mai mulți iubitori de muzică bună din România și, de ce nu, și din alte țări.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele preţuri:

  • VIP: 69 de lei, cu loc la masă, în fața scenei (doar 80 de locuri);
  • Acces General: 49 de lei, cu loc la masă, în sală;
  • Fără loc: 49 de lei.

Mergi la Hard Rock Cafe ca să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM