Tom Odell cânta la București pe 16 februarie la Arenele Romane din București (cort încălzit).

Britanicul a fost descoperit de Lily Allen, care spunea în 2012 că acesta are o energie care îi amintește de David Bowie. EP-ul „Songs from Another Love”, a fost lansat în același an iar piesa „Another Love” a ajuns rapid în fruntea topurilor muzicale. În același timp, piesa a cucerit inimile a milioane de fani, astfel că Tom Odell și-a construit un fanbase solid încă de la începutul carierei. Albumul de debut „Long Way Down” a fost lansat pe 23 iunie 2013, fiind clasat pe primul loc în topurile din Marea Britanie. În octombrie, Tom Odell va lansa al treilea album de studio din cariera sa, „Jubilee Road”. Prima piesă extrasă de pe viitorul material, „If You Wanna Love Somebody” a fost lansată pe 24 iunie iar videoclipul a depasit pragul de 1 milion de view-uri pe YouTube.

Până în prezent, tânărul artist britanic a urcat pe scena unor festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival sau Lowlands. Odell spune că versurile pieselor sale sunt inspirate din incapacitatea sa de a menține o relație mai mult de 6 luni.

„I find that I write much better songs when I’m being honest, and writing about things that happen to me. It can get a little weird though, when friends or girlfriends work out that a song is about them. But it’s amazing what you can get away with it. Artistic licence, I think they call it.”

Discografie:

„Long Way Down” – 23 iunie 2013
„Wrong Crowd” – 10 iunie 2016

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Libmag (Bd IC Bratianu 6), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– earlybird: 99 lei Acces General si 159 lei Golden Circle (in fata scenei) primele 200 de bilete din fiecare categorie
– presale: 119 lei Acces General si 189 lei Golden Circle (in fata scenei)
– în ziua concertului: 130 lei Acces General si 200 lei Golden Circle (in fata scenei)

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Se pun în vânzare doar 400 de bilete Golden Circle (în fața scenei)!

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla