Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe pe 24 ianuarie

0
51

Miercuri, 24 ianuarie, de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe, poți petrece o seară PERFECTĂ cu una dintre cele mai longevive trupe de rock românești, Timpuri Noi! Invitați speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran și Varu’ Maftei!

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!

De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu știu înca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata, iar lista poate continua, cu doar câteva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara. la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare, dar și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 50 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 30 de lei, cu loc la masă, în sala
– Fără loc: 30 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin Fan Courier, oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află in parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.