Te invităm la Hard Rock Cafe, vineri, 31 mai, de la ora 22:30, să petreci o seară PERFECTĂ cu una dintre cele mai longevive trupe de rock românești, Timpuri Noi! La 4 bilete FĂRĂ LOC cumpărate, unul este gratuit! Pune 4 bilete în coș și plătești doar 3!

Invitați speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecină, Verginica, Rambo, Catran și Văru’ Maftei! Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formulă actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!

De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii…. Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanța, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tată…iar lista poate continuă, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman, Libmag, Casă de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 59 de lei, cu loc la masă în față scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 35 de lei, cu loc la masă în sala
– Fără loc: 35 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzică lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM