miercuri, mai 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăConcert Timpuri Noi: 20 septembrie la Hard Rock Cafe, București

Concert Timpuri Noi: 20 septembrie la Hard Rock Cafe, București

Te invităm la Hard Rock Cafe, 20 septembrie, de la ora 22:30, să petreci o seară PERFECTĂ cu una dintre cele mai longevive trupe de rock românești, Timpuri Noi!

Timpuri noi dăinuie pe piața muzicală românească din ’83, supraviețuind cu brio regimului communist care îi considerau subversivi din cauza versurilor și subiectelor abordate în piese.

Ei au revoluționat rockul în România și au adăugat noi elemente în show-urile lor, fiind prima formație din țară care apare unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București.

Componenta trupei s-a schimbat constant încă de la înființare, însă epicentrul trupei a rămas Dan Iliescu, compozitorul, chitaristul, și începând cu 2011 și solistul trupei.

Timpuri Noi are la activ în discografia sa 8 albume, care s-au bucurat de mult success datorită expunerii media largă, în special pe Pro TV și ProFM.

Formația a fost prezentă la toate edițiile festivalului Rock București, având onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan și Uriah Heep, Asia și Scorpions, Saxon, Paradise Lost și Jethro Tull, Iron Maiden și Kreator.

Concertele Timpuri Noi încă își păstrează din suflul fresh de la debut, Dan Iliescu conferând originalitatea sunetului specific formației.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– VIP: 59 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 39 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 39 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care își reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular