Concert: The story of a soul (Zum & Andreea Crepcia), vineri, 13 noiembrie, ora 20:00

0
111

Proiectul ZUM este o îmbinare specială de pop și world music, o combinație de sonorități etno cu ritmuri moderne. Grupul are multă energie pe care reușește să o transmită în concerte realmente memorabile. ZUM a fost creat in 1996 de Radu Draganescu (keys, perc) și la început era orientat cu precădere spre zona de world music.

În ultima vreme formația colaborează strans cu „The Soul Sister” Andreea Crepcia, ale cărei calități vocale deosebite au propulsat-o pe locul II al concursului Megastar, iar apoi, timp de 3 ani, în fruntea trupei Sistem, în calitate de solista vocala. Trupa va concerta vineri seară, 13 noiembrie, la ceainăria La un Ceai (strada Luigi Cazzavillan nr. 25)

Rezervări la 0734 295 395
Suport artist: 25 de lei 

Andreea Crepcia se remarcă printr-o expresivitate și o energie debordantă care o apropie încă de la primele măsuri de inima spectatorilor.
Vorbind putin despre palmares, Andreea a staționat multe săptămâni în topurile radiourilor cu single-ul „Boca del Inferno” și a avut multe concerte în țară și străinătate împreună cu Sistem, printre care deschiderea Festivalului Cerbul de Aur în 2009, Expoziția mondială a mediului, in Zaragoza (Spania) 2009 ca și mega show-ul din Piața Constituției la trecerea anilor spre 2010.

ZUM a cântat de patru ori la Festivalul de la Sziget (Budapesta), ultima oara fiind in 2008. De asemenea, a sustinut recitaluri în cadrul Festivalurilor De Jazz Bucuresti 2005 și Sibiu 2010. A mai avut concerte de club in Danemarca, Bruxelles și Budapesta, iar prin intermediul Institutului Cultural Român a participat de două ori în Belgia la festivaluri de promovare a culturii române peste hotare.

In ultima vreme, grupul promovează un repertoriu pop, cu compoziții originale dar și cu piese cunoscute, însă interpretate într-o manieră absolut neconvențională, ceea ce îi conferă showului dinamicitate, lirism și chiar accente de umor, toate împreună conturând acea calitate pe care orice artist și-o doreste: unicitatea.

Site oficial Zum & Andreea Crepcia: http://zum.ro/

Link event: https://www.facebook.com/events/501362996701668/

Trei ani La un Ceai, duminică, 15 noiembrie, ora 19:00

ziua-ceainariei

Ceainăria La un Ceai (strada Luigi Cazzavillan nr. 25) vă invită să sărbătoriți trei ani de existență a ceainăriei alături de prieteni și oameni dragi duminică, 15 noiembrie, începând cu ora 19:00.

Sunteți așteptați la un pahar de șampanie și la yummy bites on the house ^_^
INTRAREA ESTE LIBERĂ numai pe bază de rezervare la 0734 195 395

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1655376551371960/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.