Concert The Motans la Hard Rock Cafe

0
55

Joi, pe 27 septembrie, de la ora 21:30, te așteptăm la Hard Rock Cafe la un concert live cu noua senzație a muzicii românești, The Motans! Trupa și-a lansat albumul de debut, “My Gorgeous Drama Queen”, un moment important pe care The Motans au ales să îl sărbătorească alături de fanii din toată țara.

Discul conține 12 piese printre care și hitul anului 2017 (conform MediaForest) “Weekend” (ft. Delia), dar și colaborările cu INNA (“Nota de plata”) sau Keed (“Lilith”). Nu lipsesc nici piesele apreciate și fredonate la fiecare apariție live precum “Versus”, “August”, 1000 RPM” sau “Jumătate stai”. Vino și tu alături de The Motans și descoperă universul “rhythm and soul” creat și pus în scena de cea mai recentă revelație muzicală din România.

THE MOTANS:

YouTube – goo.gl/ANmzyv

Facebook – https://www.facebook.com/themotans/

Instagram – https://www.instagram.com/themotans/?hl=en

The Motans este un proiect creat de Denis Roabes, un tânăr talentat și foarte pasionat de muzică, originar din Chișinău.

Debutul a fost marcat de piesa “42”, cu un mesaj conceptual, inspirat din cartea “Ghidul Galaxiei pentru autostopiști” scrisă de Douglas Adams. A urmat “Versus”, un manifest personal al lui Denis, inspirat din trăirile sale, în care s-au regăsit foarte multț ascultători.

De curând, ca un bonus pentru fani, The Motans au lansat piesa “Jackpot” care în doar 24 de ore s-a clasat în top 10 Trending pe YouTube.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentțile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele preturi:

– Acces General: 89 de lei, cu loc la masă în sala
– Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 45 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țara. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectța de suveniruri care îi reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se află în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.