Concert The Motans la Hard Rock Cafe pe 6 Noiembrie

0
65
The Motans afis

Pe 6 noiembrie, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe vă așteaptă un concert live cu The Motans! Trupa și-a lansat albumul de debut „My Gorgeous Drama Queen” un moment important pe care The Motans au ales să îl sărbătorească alaturi de fanii din toată țara.

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova care a decis sa își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urma cu puțină vreme. Prima piesa lansată a fost „Versus” prin Global Records.

Se citește pasiunea proaspătă pentru muzică în fiecare melodie The Motans, vocea suavă a solistului adaugă o calitate delicată ce alunecă pe portative într-un ritm controlat care ne ajută să trăim din plin experiența live The Motans. Versuri dictate de sentimente, ies doar ca emoții puse pe note, genul de muzică pe care o asculți cu ochii închiși, drept coloană sonoră a unei vieți netrăite.

Am scris «Versus» în 2-3 zile, toata piesa pe emoții. Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rand. Am fost însă plăcut surprins când am vazut că oamenii au luat-o la suflet și mulți s-au regăsit în ea”, a declarat The Motans.

Clipul este de fapt o «metafora vizuală», dar care conține un story line. E un produs marca Global Records și a fost regizat de Ionu Trandafir, iar linia melodică reprodusă de catre Alex Cotoi. Întreaga echipă a lucrat cu multă dăruire și entuziasm și le mulțumesc”, a mai spus The Motans. Colaborarea cu Delia pentru piesa „Weekend” și „Râmâi”, dar și cu Irina Rimes pentru „Poem” au propulsat The Motans printre numele mari ale industriei muzicale din România.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Prețul, fără loc, în fața scenei pe ringul de dans este de 59 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.