vineri, mai 24, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăConcert Robin and The Backstabbers pe 30 martie la Hard Rock Cafe

Concert Robin and The Backstabbers pe 30 martie la Hard Rock Cafe

Vineri, pe 30 martie, BestMusic Live Concerts vă aşteaptă la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers !

Trupa a încheiat anul 2015 lansând noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult aşteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk” iar 2016 a fost un an plin de concerte. Apărut în primăvara anului trecut, noul album conţine 14 piese despre scafandri, mirese şi îngeri, case în flăcări şi cântece duse de vânt. Discul a creat valuri de entuziasm şi de controversă, trupa strângând peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranţă unul dintre cele mai importante şi mai reusite evenimente de până atunci ale trupei. În ianuarie 2017, trupa a caştigat şi premiul de Best Rock (r)Evolution pentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards !

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 69 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 49 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 49 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

RELATED ARTICLES

Most Popular