Concert Robin And The Backstabbers la Hard Rock Cafe pe 26 Februarie

0
19

Pe 26 februarie, BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers!

Muzica Robin and the Backstabbers poate fi definită în multe moduri: disco-funky, grungy, shoegaze, folk sau, cum este numită de trupă, pop melodramatic. Cert este un singur lucru: îți rămâne în minte și în suflet. Vibe-ul grav și retro-futuristic emanat copleșitor în fiecare concert din prezența scenică nesămuită a trupei, îți potolește o sete ce nici nu știai că o ai.

Trupa a lansat trei albume de studio. „Stalingrad” a fost bine primit de către critici, formația câștigând în 2013 premiul la categoria „Cel mai bun rock alternativ” la On Air Music Awards, ocazie cu care a primit și premiul pentru artistul anului. A urmat în 2015 „Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk”, iar cel mai nou album, „Vladivostok”, a treia parte a trilogiei „Bacovia Overdrive”, a fost lansat în toamna lui 2019.

Robin and the Backstabbers înseamnă Andrei Proca (Robin) – voce, chitară, Vladimir Proca (ShakeHeartbreak) – baterie, Florentin Vasile (Norman Bates) – chitară, Eugen Nuțescu (Oigăn) – bass, Andrei Fântână (Dragonul Roșu) – clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuță și Radu Moldovan (Trădanu) – percuție.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 79 de lei, cu loc la masa in fata scenei (număr limitat de locuri)
– Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 49 de lei

La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 84 de lei, cu loc la masa în faţa scenei
– Acces General: 54 de lei, cu loc la masa în sală
– Fără loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoşeaua Kiseleff, nr. 32
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM