Concert: Pasion de Arrabal – concert de muzică sud americană, joi 27 iulie, ora 19:30, la Ceainăria GreenTea

0
81
Mici concerte-mari bucurii în grădină la GreenTea continuă vara aceasta cu o seară de muzică sud americană de la care chiar nu trebuie să lipsiţi ! În zonele mărginaşe ale satelor şi oraşelor din America Latină s-a născut o muzică la fel de fierbinte ca sângele oamenilor de acolo.
Fie că e vorba de bolero, pasillo, merengue, tango, zamba, milonga sau vals creol, fiecare melodie e încărcată de o trăire aparte, de la nostalgie la visare, de la tristețe la explozia de bucurie, mereu dusă până la capăt, fără jumatăți de măsură. Ceainăria GreenTea vă readuce această muzică pătimaşă prin intermediul a trei artişti: Ioana Ernea – voce, Luis Angel Palomino Tuero – pian, Pavel Zurka – bas.
Ioana, de formaţie actriţă, face în aşa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăieşte de fiecare dată, încât o trăieşti şi tu alături de ea. Puţine sunt cuvintele pentru a descrie felul în care o completează Luis Angel şi Pavel pentru a vă purta departe în spaţiu, în timp, în voi şi în afara voastră.
Rezervări: 0749 090 202
Suport artisti : 30 lei Ceainăria GreenTea, Strada Dr. Burghelea 24 – sector 2, București
Link event Facebook: https://www.facebook.com/events/834600386691747/?fref=ts

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.