Concert The Motans pe 16 noiembrie la Hard Rock Cafe

0
45

Joi, pe 16 noiembrie, de la ora 21:30, te așteptăm la Hard Rock Cafe la un concert live cu noua senzație a muzicii românești, The Motans !

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, în urma cu puțină vreme. Prima piesă lansată a fost Versus prin Global Records.

„Am scris ‘Versus’ în 2-3 zile, toată piesa pe emoții. Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rând. Am fost însă plăcut surprins când am văzut că oamenii au luat-o la suflet și mulți s-au regăsit în ea”, a declarat The Motans.

”Clipul este de fapt o „metaforă vizuală”, dar care conține un story line. E un produs marca Global Records și a fost regizat de Ionu Trandafir, iar linia melodică reprodusă de către Alex Cotoi. Întreaga echipă a lucrat cu multă dăruire și entuziasm și le mulțumesc”, a mai spus The Motans.

Colaborarea cu Delia pentru piesa „Weekend” dar și unul din hiturile verii, „August„, au propulsat The Motans printre numele mari ale industriei muzicale din România.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– Acces General: 79 de lei, cu loc la masă în sală

– Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 45 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herastrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.