Concert Mircea Baniciu la Hard Rock Cafe pe 15 martie

0
33

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 15 martie, începând cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referință în muzica românească, care și-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansând hituri nemuritoare. Ulterior și-a continuat activitatea solo și a lansat 4 albume, iar după ’90 a fondat trupa Pasarea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix și 5 albume cu Pasarea Colibri.

Alături de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe și promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul său.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 80 de lei, cu loc la masa în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 60 de lei, cu loc la masa în sală
– Fără loc: 60 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în șară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.