Concert Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe, pe 23 mai

0
19
Mihai Mărgineanu concert

Joi, pe 23 mai, de la ora 21:30, BestMusic te invită la un nou show cu Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe!

Vino să cânți alături de unul dintre cei mai autentici și populari artiști români la Hard Rock Cafe: „Mă iubește femeile”, „Zărită”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviația” sau „Melci, scoici, răci, craci”.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk iar muzică să este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar dar Mihai întotdeauna a avut grijă să ne capteze și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele sau stil propriu. Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârstă de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililior și din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinți, serial unde asigura și coloana sonoră.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosfera unică. Artiștii preferați sunt chiar lânga ține, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îti oferă cea mai plăcută experiență live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman, Libmag, Casă de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:

– VIP: 99 de lei, cu loc la masă în față scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 69 de lei, cu loc la masă în sala
– Fără loc: 69 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzică lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îti garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.