Concert Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe

14 martie show Mihai Margineanu

0
44
Mihai Mărgineanu concert
Joi, pe 14 martie de la ora 21:30, vă invităm la un nou show cu Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe.

Vino să cânți alături de unul dintre ce mai autentici și populari artiști români la Hard Rock Cafe: „Mă iubește femeile”, „Zărită”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviația” sau „Melci, scoici, răci, craci”.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk iar muzică sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar dar Mihai întotdeauna a avut grijă să ne capteze și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele sau stil propriu. Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârstă de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililior și din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Laș Fierbinți, serial unde asigură și coloană sonoră.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai plăcută experiență live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

-VIP: 89 de lei, cu loc la masă în față scenei (doar 80 de locuri)
-Acces General: 69 de lei, cu loc la masă în sală
-Fără loc: 69 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin FanCourier oriunde în țara. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Pentru acest eveniment nu este permisă anularea biletelor.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM