sâmbătă, mai 21, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăCONCERT METALLICA 2019. Surpriză uriașă pentru fanii români din partea trupei Metallica

CONCERT METALLICA 2019. Surpriză uriașă pentru fanii români din partea trupei Metallica

CONCERT METALLICA 2019. A mai rămas doar o lună și câteva zile până la unul dintre cele mai așteptate concerte din România din acest an.

CONCERT METALLICA 2019. Metallica revine în țara noastră pe data de 14 august, într-un concert incendiar ce va avea loc pe Arena Națională din București. Concertul face parte din turneul Worldwired pe care trupa, formată în prezent din James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas), l-a început încă din octombrie 2016.

CONCERT METALLICA 2019. Turneul Metallica Worldwired vizează orașe precum Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles, Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

CONCERT METALLICA 2019. Una dintre surprizele pregătite pentru fani este că show-ul din București ar putea include și un moment cu drone, așa cum s-a întâmplat și în alte orașe europene în care au concertat până acum. Show-ul cu drone ar putea apărea în timpul melodiei „Moth Into Flames”.

CONCERT METALLICA 2019. În deschiderea concertului Metallica de pe Arena Națională vor cânta trupele Ghost și Bokassa.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular