afiș Mark Stam

Mark Stam cântă în premieră la Hard Rock Cafe pe 19 septembrie de la ora 21:30.

la minimum 4 bilete cumpărate, discount 10%
la minimum 8 bilete cumpărate, discount 15%

Mark Stam, original din Chișinău, s-a făcut cunoscut în Moldova prin participarea la emisiunea Moldova are Talent. La doar 21 de ani Mark a atins succesul muzical lansându-se pe piața muzicală românească cu piesa “Doar noi” cu Alina Eremia.

Al doilea său single,’’Impar’’ s-a clasat pe prima poziție în mai multe topuri, printre care Shazam România, România Radio Chart și România TV Chart, acolo unde continuă să staționeze pe #1 de 8 luni de zile!

Cântâreț, compozitor, dansator înnascut și un entertainer de excepție, Mark este deja recunoscut și de cele mai importante reviste de pe piață. În doar o luna, Mark Stam a apărut pe coperta Elle Man precum și în 6 pagini de interior, dar și în Cosmopolitan ca și “Guy of the Month”.

Mark Stam este un tânăr ambițios cu potențialul de a deveni unul dintre artișii de top din România, cariera în continuă ascensiune promite multe publicului, iar șarmul său cuceritor vine în completarea talentului.

Biletele au următoarele prețuri:
– VIP (cu loc la masă, în fața scenei) – 69 lei
– Acces General (cu loc la masă, în sală) – 49 lei
– Fără loc (loc în picioare) – 49 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herastrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32

Pentru acest eveniment nu este permisă anularea biletelor.

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.