Concert Luna Amară în Hard Rock Cafe

0
32
Luna Amară afis

Una dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din România, Luna Amară, cântă vineri, 29 martie, de la 22:30, la Hard Rock Cafe din București!

Fondată la Cluj în 1999 de către Nick Făgadăr și Gheorghe Farcaș, Luna Amară s-a impus pe piața muzicală locală prin versurile de protest și grunge-ul dus la nivel de artă. A fost supusă cenzurii dar mereu a ținut capul sus și în 16 ani a lansat patru albume și un DVD. Anul acesta au fost premiați la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian alternative Release). Alături de vocea puternică a lui Mihnea Blidariu, Luna Amară a reușit să urce pe aceeași scenă cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și in rețeaua fizica iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara. Biletele au următoarele preţuri:
– 65 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete)
– 45 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 45 de lei.

Pentru acest eveniment nu este permisă anularea biletelor.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM!