Concert live Tom Jones la Cluj-Napoca în anul 2019

0
101
concert live Tom Jones afis

Artistul britanic vine în România pentru a susține un concert în Cluj, pe 26 iunie 2019, la Sala Polivalentă BT Arena cu cele mai cunoscute hit-uri. Piesele sunt „It’s Not Unusual”, „Kiss”, „Delilah”, „I’ll never fall In Love Again” și „If I Only Knew”. Pe lângă acestea, Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume „Long Lost Suitcase”, „Spirit In The Room” și „Praise & Blame”.

Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale și preferințele unui public la fel de divers și eclectic. Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones este o forță în lumea muzicală. A câștigat admirația criticilor, atât pentru show-urile live desăvârșite, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate. De-a lungul carierei, Tom Jones a câștigat numeroase distincții muzicale. În 2006 a fost investit la rangul de cavaler, de către regina Marii Britanii, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului „Praise & Blame”, ce conține exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul este o întoarcere la origini și a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului „Spirit In The Room”, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney, rezultând un mix de naturalețe, simplitate și muzică soul.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara la următoarele prețuri:

  • Seating TEREN VIP       – 427.5 lei + taxe – preț final 475 lei
  • Seating TRIBUNE 1       – 355.5 lei + taxe – preț final 395 lei
  • Seating TEREN PREMIUM – 310.5 lei + taxe – preț final 345 lei
  • Seating TRIBUNE 2       – 256.5 lei + taxe – preț final 285 lei
  • Seating TRIBUNE 3       – 202.5 lei + taxe – preț final 225 lei
  • Seating TRIBUNE 4       – 130.5 lei + taxe – preț final 145 lei

Pentru detalii suplimentare despre turneu, puteți vizita site-ul oficial al artistului: www.tomjones.com.