Miercuri, pe 12 aprilieHard Rock Cafe din București vă așteaptă cu un concert cu KEMPES, de la ora 21:30! În deschidere va concerta avangardistul proiect BLADE Strings!

Ovidiu Ioncu „Kempes”, vocea de aur a rockului românesc este fondatorul și liderul trupei Kempes și fostul vocalist al trupelor Cargo și Rezident EX cu care a lansat zeci de albume, cele mai recent fiind Regasire in 2015 alături de noua sa trupa.

Componența trupei KEMPES este următoarea:

Ovidiu Ioncu “Kempes” – voce
Alin Moise – chitara, voce
Ștefan Buta – bass, voce
Sebastian “Natas” Macovei – tobe, voce

www.youtube.com/watch?v=MtSGMY3mOUM
www.youtube.com/watch?v=CH2zd6h8mhE

www.facebook.com/Kempes.Official/

BLADE Strings

BLADE Strings este singura trupa rock din România ce folosește exclusiv instrumente clasice, acustice. Sound-ul rezultat uneste două entitati diferite, muzica clasică si muzica rock, iar show-urile sunt adevarate călătorii în istoria muzicii rock de la Led Zeppelin si ACDC, la Guns N’ Roses și Nightwish.

„BLADE Strings este un proiect muzical neobișnuit, pornit din pasiune pentru muzica rock. Distors, overdrive, părți solo remarcabile, cele mai cunoscute riff-uri, le avem pe toate… on strings!”

www.youtube.com/watch?v=xpfeArY7VWE

www.youtube.com/watch?v=K8HrXe3UoqU

www.facebook.com/BLADEstrings/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman  și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

unnamed (5)

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 75 de lei, cu loc la masa În fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 50 de lei, cu loc la masă în sală
– Făra loc: 50 de lei

În prețul biletului este inclusă și o bere Carlsberg!

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară.

Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here