luni, aprilie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăConcert Joe Satriani la Bucuresti pe 25 iulie

Concert Joe Satriani la Bucuresti pe 25 iulie

Pe 25 iulie celebrul chitarist Joe Satriani revine la București la Arenele Romane în cadrul turneului „What Happens Next Tour”!

Joe Satriani este cu siguranță unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a vazut scena muzicală mondială vreodată. Cu vânzări de peste 10 milioane de albume si cu nu mai puțin de 15 nominalizări la premiile Grammy, Joe Satriani apare în toate topurile de profil dedicate chitariștilor.

Prin mâna lui au trecut mulți alți muzicieni  precum Steve Vai, Larry LaLonde(Primus), Rick Hunolt (Exodus), Kirk Hammett (Metallica), Andy Timmons sau Alex Skolnick (Testament). Este fondatorul celebrului turneu G3 a cărui baze au fost puse in 1995 și care a avut 10 editii din 1996 până în 2007.

De-a lungul timpului, alături de Satriani au urcat pe scena în acest turneu nume mari precum Paul GilbertJohn Petrucci, Eric Johnson, Steve MorseTony MacAlpineBrian May și mulți alții.

Debutul muzical l-a avut în 1986 cu albumul „Not of This Earth”, iar de atunci chitaristul a lansat 16 albume, cel mai recent fiind „What Happens Next”, scos anul acesta pe 12 Ianuarie. Printre artiștii care l-au influențat la rândul sau pe Satriani se numără Jimi HendrixJimmy Page, Ritchie Blackmore sau Eric Clapton. Cum era de așteptat a colaborat cu multi alți artiști precum Alice CooperThe YardbirdsIan GillanDream TheaterMick Jagger sau Deep Purple.

În plus a compus muzica și pentru jocuri precum NASCAR 06, NHL 2K10 si Madden NFL 11. Așadar ne revedem cu Joe Satriani la Arenele Romane din București pentru o călătorie muzicală prin timp și spatiu, o călătorie care ne va purta prin întreaga discografie a virtuosului chitarist.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– earlybird: 229 Lei categoria A, 134 Lei categoria B, 74 Lei categoria C până pe 10 mai
– presale1 : 239 Lei categoria A, 145 Lei categoria B, 85 Lei categoria C până pe 10 iunie
– presale 2: 249 Lei categoria A, 159 Lei categoria B, 89 Lei categoria C până pe 24 iulie
– la intrare: 260 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locație: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K si E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena. Sunt în vânzare câte 600 de bilete la categoriile A si B și doar 3000 la categoria C.

Cumparati-va bilete din timp, cel mai recent show al artistului in Romania a fost SOLD OUT!

* Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Locurile pe scaune se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. O serie de artiști invitați vor fi anunțați în curând. Concertul are loc în aer liber ! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Pentru acest concert vor fi puse în vânzare doar 4200 de bilete pentru a avea suficient spațiu de dans! Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, București

RELATED ARTICLES

Most Popular