Concert Jazz – In the mood for autumn @ Alandala – 24 octombrie

0
78

Alandala vă invită sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 19:00 la concertul  “In the mood for autumn “ al formației Aud Band.

Aud Band are o sonoritate proprie, inconfundabilă datorită esrajului, instrument unic pe scena românească ce ne va transforma seara de Sâmbătă într-o seară deosebită.

Aud Band este o formație care atunci când crezi ca i-ai citit stilul te surprinde cu altceva. Fiecare lucrare este individualizată prin aranjament și stil de către autorul ei, compozitorul de muzică simfonică -Laurențiu Gondiu.

O chitară, un flaut clasic condimentate cu esrajul asiatic împletesc o sonoritate echilibrată si un repertoriu pe diverse genuri: jazz, rock acustic, etnobalcanic, muzică de film și teatru de revistă. Piesele serioase se alternează cu cele de glumă, despre mare şi eschimoși, femei şi animale de companie, muște şi paharul cu lapte, declarații de dragoste, chiar și Eminescu în jazz.

Laurențiu Gondiu – la chitară, voce
Rodica Gondiu – esraj, voce
Augustin Creznaru – flaut

Suport: 20 ron

Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

FB event: https://www.facebook.com/events/899583630125993/

Sâmbătă, 24.10 , 19:00
Alandala Cafe
Str Aurel Vlaicu nr 70.

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.