Pe 27 februarie, BestMusic Live Concerts te invita la un show cu IRINA RIMES.

Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit toate topurile muzicale încă din primul an de la debut. Artista, a avut cu piesa ”Visele” o ascensiune fulminantă, fiind una dintre cele mai difuzate piese din 2016 conform Media Forest. Totodată, a fost premiată în cadrul galei premiilor Radio România.
După primul single “Visele”, a urmat prima trilogie din industria muzicala românească, 3 piese sub forma unui mini serial de dragoste, apoi colaborări cu Guess Who, DJ Sava, Vunk, Killa Fonic, The Motans și a încheiat anul trecut cu semnarea unei colaborări pentru două albume.

Irina s-a făcut remarcată și drept o compozitoare și textieră desăvârșită, Inna, Antonia, Andra, Killa Fonic, Vunk, Alina Eremia, Raluka, sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Irina a colaborat pentru piese de top în anul de debut.
Timbrul delicat al vocii Irinei încălzește inimile oamenilor prin ale sale note atinse cu ușurință, însoțite de versuri atent scrise ce exprimă trăiri interioare exteriorizate în cuvinte.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.
Biletele au următoarele preţuri:
– Cu loc la masa în sală: 109 de lei (număr limitat de locuri)
– Acces General: 59 de lei, fără loc, in fata scenei pe ringul de dans
La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele au următoarele preţuri:
– Acces General: 114 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 64 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteti plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Soşeaua Kiseleff, nr. 32
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM