Miercuri pe 10 aprilie de la oră 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la un show cu IRINA RIMES.

Născută în Republică Moldova, cântăreața a cucerit toate topurile muzicale încă din primul an de la debut. Artista, a avut cu piesa VISELE o ascensiune fulminantă, fiind una dintre cele mai difuzate piese de anul trecut conform Media Forest. Totodată, a fost premiată în cadrul galei premiilor Radio România.

După primul single “Visele”, a urmat prima trilogie din industria muzicală românească, TRILOGIA IRINEI, 3 piese sub formă unui mini serial de dragoste, apoi colaborări cu GUESS WHO, DJ SAVA, VUNK, KILLA FONIC și a încheiat anul trecut cu semnarea unei colaborări pentru două albume cu UNIVERSAL MUSIC FRANȚA. INNA, ANTONIA, ANDRA, KILLA FONIC, VUNK , ALINĂ EREMIA, RALUKA, sunt doar câțiva dintre artiștii pentru care Irina a compus piese de top în anul de debut.

Bilețele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Bilețele au următoarele prețuri:

-Cu loc la masă în sală: 60 de lei (doar 200 de locuri)
-Acces General: 44 de lei, fără loc, în față scenei pe ringul de dans.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăți cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin Fân Courier oriunde în țara. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzică lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la bilețele achiziționate.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM