sâmbătă, mai 21, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăConcert Holograf în Hard Rock Cafe

Concert Holograf în Hard Rock Cafe

Pe 11 aprilie, de la ora 21:30 Holograf vă așteaptă la Hard Rock Cafe la un show cu totul și cu totul special, plin de surprize și de hiturile care i-au făcut celebri. Fiind un eveniment special, nu vor fi amplasate mese în fața scenei.

Biletele la concertul celor de la Holograf au următoarele prețuri:

  • Cu loc la masă, în sală: 139 de lei (doar 200 de bilete);
  • Făra loc, în fața scenei, pe ringul de dans: 69 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online, pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Loreni Jerdeahttp://lorenijerdea.ro/
Sunt (relativ) sociabil și ador să îmi expun zâmbetul ori de câte ori am ocazia. Sunt perfecționist, dar totuși nu sunt absolut deloc punctual. Personalitatea mea combină extremele într-un mod elegant, iar țelul meu pentru următoarea perioadă e să îmbin matematica și business-ul cu relațiile publice și comunicarea. Sunt pasionat de geopolitică, diplomație, lobby și politică, dar și de muzică, televiziune și branduri online. Sunt o persoană foarte complexă și sunt foarte organizat în dezorganizarea mea.
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular