Noua piesa HARA. Cu „sufletul pe tavă”, cu cărțile pe față.
Sinceritate masculină maximă. Autoironie. Confesiune și regret. Emoție autentică. Speranță. Iubire. Atât de complex și adevărat, dar spus atât de simplu, în inconfundabilul stil HARA. O piesă fără măști, care te lasă mască. Nu ai cum să nu o reții, nu ai cum să nu o cânți.

„Nu mai vreau să am dreptate, vreau doar să fiu fericit!”

#ArFiTrebuit se lansează pe 15 ianuarie cu un super concert HARA la Hard Rock Cafe. Vino să o asculți în premieră, să o cânți și să trăiești live emoția ei unică, alături de toate celelalte piese ale trupei care transformă orice show HARA într-o experiență senzorială electrizantă, de neratat.

Formată în anul 2000 în Cluj-Napoca de către solistul şi chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, Hara şi-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească. Trupa şi-a respectat promisiunea şi are la activ câteva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasă”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar şi numeroşi fani!

Biletele au următoarele preţuri:

– 69 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei (numar limitat de bilete)

– 49 de lei – Access General, cu loc la masă in sala

– 49 de lei Fara Loc

La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele prețuri:

– VIP: 74 de lei, cu loc la masă în fața scenei (numar limitat de locuri)
– Acces General: 54 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.