Concert Evergrey la Hard Rock Cafe

0
43
Concert Evergrey aprilie 2019

EVERGREY revin în România pe 13 aprilie printr-un show care va avea loc la Hard Rock Cafe, din București, de la ora 22:30. Atenție: accesul se face doar după ora 22:00. Nu uitați de oferta FourPack: La 4 bilete cumpărate, unul este gratuit! Pune 4 bilete în cos și plătești doar 3.

În deschiderea concertului Evergrey vor cânta Bloodred Hourglass, din Finlanda.

Evergrey vin din Suedia și se numără printre trupele care abordează ca stil Progressive Metal, având pe alocuri influențe de Power. Au 11 albume la activ, ultimul, The Atlantic fiind lansat anul acesta pe 25 ianuarie. Artiștii abordează teme bine definite precum paranoia sau suicidul, pe care le dezvoltă din perspectiva individului care are aceste trăiri. The Atlantic va fi al treilea album conceptual al formației despre care Jacob Hensen a declarat că va fi cel mai întunecat și profund material al trupei.

Se numără printre formațiile de top din Suedia, ajungând să urce pe scenele unor festivaluri mari din Europa, precum Download, Masters of Rock, Sziget sau Wacken, dar și în Statele Unite, unde au fost headlinerii festivalului Prog Power VII din Atlanta. De-a lungul timpului, Evergrey a colaborat cu muzicieni din In Flames, Sabaton, HammerFall sau Stratovarius și au avut turnee alături de Nevermore, In Flames sau Avatar.

O piesă nouă Evergrey, Currents, de pe viitorul album al trupei, „Atlantic”, poate fi asculta tă aici.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Biletele au următoarele prețuri:

Presale:
  • Cu loc la masă: 95 de lei, cu loc la masă în sală;
  • Fără loc, în fața scenei: 79 lei.
La Acces:
  • Cu loc la masă: 130 de lei, cu loc la masă în sală
  • Fără loc, în fața scenei: 100 lei.

Numărul biletelor cu loc la masă este limitat la 200 de bucăți.

Rezervările de locuri la masă se fac automat de către iabilet.ro pe numele de pe care a fost făcută comanda dumneavoastră. Ca să beneficiați de loc la masă trebuie să cumpărați minim două bilete din categoria Acces General cu loc la masa (sau last minute). Pentru biletele fără loc, din fața scenei, puteți face și o comandă de un singur bilet.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM