Concert Evanescence la Arenele Romane pe 15 septembrie

0
49
Evanescence afiș

Pe 15 septembrie EVANESCENCE vor cânta din nou la București la Arenele Romane. Biletele s-au pus în vânzare vineri pe 3 mai pe www.iabilet.ro la ora 10:00. Primele 300 de bilete au preț special!

Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântărețe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume.

Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplatită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” și „Best Hard Rock Performance”.

Albumul „Fallen” a rămas și în ziua de azi în topul preferințelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreaga lume. „Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reușit să rămână în top Billboard 200 pentru o perioada mai mare de un an.

„The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum „Lithium” sau „Sweet Sacrifice”, iar „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare și a fost premiat cu Aur în Australia, Canada și Marea Britanie.

Muzica formației Evanescence poartă o paletă întreagă de influențe și a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate și o atenție deosebită pentru detalii, Evanescence au reușit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Prețuri bilete:

– Teren (fără loc, în fața scenei) – 229  lei în earlybird, 259 în presale și 280 la intrare
– Premium (cu loc) – 319 lei în earlybird, 349 lei în presale și 380 la intrare
– Acces General (cu loc) – 139 lei în earlybird, 159 lei în presale și 180 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 300 de bilete din fiecare categorie.

Biletele Teren și VIP includ brățară textilă cu artistul.
Se pun în vânzare doar 700 de bilete Premium
Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren dar însoțiți de un adult care are bilet.
Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoțiți. Cei sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Se pun în vânzare doar 40 de suplimente Meet & Greet și 60 de suplimente Soundcheck Package

Concertul are loc în aer liber.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM