Directia 5-afis

Joi, 9 mai, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, ca să petreci o seară de neuitat alături de Direcţia 5!

Una dintre cele mai îndrăgite trupe rock te aşteaptă cu “O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu,” „Îţi mulţumesc”, „Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!

Cu mii de concerte la activ și 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoţie (2009) şi “Romantic” (2010), DIRECŢIA 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate povești de viaţă și iubire.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.

Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Bilete la concerte, spectacole, teatru și standup

Lider în ticketing electronic în România. Peste 1 milion de bilete vândute pe an la concerte, evenimente, teatru și standup
iabilet.ro

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 129 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 89 de lei, cu loc la masă în sală
– Fara loc: 89 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află in parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM