luni, iunie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăConcert DELIA pe 18 ianuarie la Hard Rock Cafe

Concert DELIA pe 18 ianuarie la Hard Rock Cafe

Joi, pe 18 ianuarie, te așteptăm la un nou concert cu DELIA în cadrul unui show LIVE de excepție, la Hard Rock Cafe din București, începând cu ora 21:30. Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei, pe ringul de dans !

Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” și ai fredonat „Da, mamă” sau „1234 Unde Dragoste Nu E” și ai aflat „Cine m-a facut om mare”, te invităm pe 18 ianuarie la Hard Rock Cafe! DELIA  te așteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar și cu melodii din repertoriul internațional! DELIA va fi însoțită de trupa sa de acompaniament și va pune în scena un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranță molipsitoare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârșitul anilor `90, ca parte a duetului de mare succes N&D și de peste 15 ani se menține în atenția publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

Cameleonica solista reușește să se reinventeze în mod constant și să încânte publicul prin apariții spectaculoase, prezență scenică debordantă și piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe You Tube, piese precum „Da, mama,”, „1234” sau „Ce are ea” au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate și în rândul celor mai difuzați artiști pe stațiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică  iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– Cu loc la masă în sală: 120 lei (număr limitat de bilete)
– Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 69 lei

Sunt în vânzare și doar 50 de suplimente Meet & Greet la prețul de 150 de lei, valabile doar cu bilet deja cumpărat, indiferent dacă biletul este cu loc la masă sau în picioare (ca să intrați la concert, trebuie să aveți și bilet!) Conține: întâlnire cu Delia după concert, poze, autograf și un cadou: un album Delia!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se află în parcul Herastrau – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

RELATED ARTICLES

Most Popular