Concert Delia la Hard Rock Cafe pe 26 septembrie

0
28
Pe 26 septembrie, te aşteptăm la un nou concert cu Delia în cadrul unui show LIVE de excepţie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, începând cu ora 21:30. Pentru un show total, nu vom avea mese în faţa scenei pe ringul de dans!

De Delia nu aveți cum să nu fi auzit, solista se menține de aproape 20 de ani în atenția publicului încă de la sfârşitul anilor ‘90, unde era parte a duetului de mare succes N&D, prin a sa aura de carismă electrizantă, născută dintr-un talent nativ dar atent antrenat.

Fiecare concert al său este doar o mică privire colorată în lumea vibrantă a Deliei, prezența sa scenică mereu excentrică, ne uimește de fiecare dată, de la costume până la interpretarea de neegalat a celor mai populare piese ale sale.

Prin cele patru albume ale sale, cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum “Cum ne noi”, “Da, mama”, “Gura ta”, “Atât de trist”, “Ce are ea”, “Unde dragoste nu e”, “Acadele”, “Rămâi cu bine”, “Pe aripi de vânt” și continua se ne surprinda și astăzi prin colaborări cu artiști consacrați precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla’s Dreams, Deepcentral și The Motans!

Strângând o medie de 8 milioane de vizualizări pe youtube la fiecare videoclip al său, Delia se află în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil musical!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Cartureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Biletele au urmatoarele preţuri:

– Cu loc la masă în sală: 149 lei (numar limitat de bilete)
– Fără loc, în faţa scenei pe ringul de dans: 79 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placută experienţă live.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.