Feli-afis

Miercuri, pe 8 mai de la ora 21:30, sunteți așteptați la Hard Rock Cafe la un show de zile mari cu FELI! La 4 bilete FARA LOC cumpărate, unul este gratuit! Pune 4 bilete în coș și plătești doar 3!

Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens.

A lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop, unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who. Toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și să își dorească o carieră solo. Muzica traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem.

Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri. O astfel de piesă este și single -ul – „Timpul”, care a atins din nou prima poziție în topuri, în 2017.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele preţuri:

– 90 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 69 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la preţul de 69 de lei..

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.