Concert de jazz

0
240

Miercuri, 16 ianuarie 2013, începând cu orele 19.00 va avea loc  primul concert de jazz „Prietenii muzicii” din acest an. Evenimentul va avea loc la Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu nr. 46 – strada paralelă cu Str. Pitar Moș).

Studenții se vor putea bucura, de data aceasta, de un spectacol de jazz susținut de Ana Maria Galea (voce) şi Daniel Csikos (pian).

Ana Maria Galea este absolventă a secţiei de actorie din cadrul Universităţii de Arte din Târgu Mureş. A urmat cursuri de jazz susţinute de Anca Parghel, Mircea Tiberian, Sorin Romanescu. De la debut, ea a colaborat cu nume importante ale scenei  de gen printre care îi amintim pe Pedro Negrescu, Bende Zsolt, Gzarfas Istvan, Sorin Romanescu, Alexandru Man, Lucian Ban sau Mat Maneri.

Ana Maria Galea colaborează din 2007 în diverse proiecte cu pianistul Daniel Csikos, absolvent al conservatorului din Cluj. Cei doi artişti au realizat muzica spectacolului radiofonic „Mede/Ea – sau despre fericirea conjugală” în regia Roxanei Marian, fiind şi „actori” în acest spectacol din cadrul stagiunii RADIODRAMA de la Radio România Târgu Mureș.

Stagiunea „Prietenii muzicii în Universitatea din Bucureşti” face parte din proiectul „Musica Mobile”. Concertul face parte din programul “Oportunități la tine acasă” finanțat de către Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Exces Music.

Intrarea este liberă!

Paula Filip

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.