Concert Cuentos del Barrio / 21 mai / ora 20:00 @Ceainăria La un Ceai

0
125

Mai toate genurile muzicale tradiționale din America Latină s-au născut în zonele mărginașe ale orașelor și satelor. „Barrios”, cum le spun ei… Și s-au nascut dintr-o nevoie arzătoare a oamenilor de a-și „striga” și împărtași fericirea, nostalgia, tristețea, dorul, melancolia, extazul sau, pe scurt, iubirea, în toate formele și toate nuanțele ei. Trăirile lor s-au transformat în povestiri cântate, pentru care limba nu constituie o barieră. Pentru că ele, în primul rând, se simt. Singura condiție e să vii cu sufletul deschis și sa le lași să îți facă să vibreze în el coarde pe care poate chiar le-ai uitat.

Ioana, de formație actriță, face în așa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăiește alături de public şi împreună cu el. Carlos, născut în Havana, Cuba, aduce cu el aroma și spiritul năvalnic al Americii Latine, transpuse în clapele pianului său.

Ioana Ernea (voce)
Carlos Enrique (pian)
Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)
Suport artiști: 25 de lei

Un concert susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1794895704076478/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.