Concert Cristi Minculescu, Valter si Boro la Hard Rock Cafe

0
19
Cristi Minculescu afis concert

Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro, Naționala de Rock a României ce se califică la fiecare turneu final, te cheamă la Hard Rock Cafe pe 27 martie, începând cu ora 21:30, să strigi, ca Moțu’ Pittiș pe vremuri: „Ține minte… sfârșitul nu-i aici!”. Sub titulatura „Bună seara, Prieteni!”, vă aștepta o seară plină de hituri!

Poveștile cântecelor lui Cristi, Valter și Boro nu au final. Adevăratele povești de dragoste nu se încheie niciodată!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și in rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Prețul biletului include o bere oferită de Carlsberg!

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 90 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 70 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 70 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisă anularea biletelor.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM!