Concert Cristi Minculescu și IRIS pe 26 mai la Hard Rock Cafe

0
50

BestMusic Live Concerts  te așteaptă din nou la întâlnirea cu legendele vii ale muzicii românești! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 26 mai, de la ora 22.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre.

Vino să te bucuri de un show electrizant şi să cânţi “Somn Bizar”, “Noaptea”, “ Să  nu crezi nimic”, “Baby”, “De vei pleca” şi multe alte piese ale îndrăgitei trupe, într-un show cu  adevărat  memorabil!

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani. Pe 16 martie va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula sa de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) şi Relu Marin (keyboards).

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică  iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă  casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata  țara.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 79 de lei,  cu loc la masă în fața scenei  (doar 80 de locuri)
– Acces General: 59 de lei, cu loc la masă in sala
–  Fără  loc: 59 de lei

 Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

 Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.