Concert COMPACT pe 9 februarie la Hard Rock Cafe

0
67

Pe 9 februarie, de la ora 22.30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei.

Vino la Hard Rock Cafe să asculţi „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales” dar și cel mai recent hit al trupei „La mulți ani, iubirea mea”, piesa cu cu sute de mii de vizionări pe Youtube, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene.

Vei fi aproape de artiștii tăi preferați și te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se afla în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.